מתכון

לביבות תפוחי אדמה בטמפורה עם דבש מתובל

דצמבר 2018
2 דירוגים
לביבות תפוחי אדמה בטמפורה עם דבש מתובל של שף עינב אזגורי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
לביבות תפוחי אדמה בטמפורה עם דבש מתובל של שף עינב אזגורי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

הלביבות התפוחות המוכרות לנו מהפלאפליות משנות כיוון ומוגשות חמות ומתוקות עם דבש מתובל

דרך קלה ולא שגרתית לטגן תפוחי אדמה עם מוצר קנוי ונוח – אבקה להכנת בלילת ציפוי לטמפורה. אפשר להשיג את האבקה בחנויות המתמחות במוצרים מהמזרח או על המדף האסייתי בסופר. הדבש המתובל לוקח את תפוחי האדמה למקום אחר, ואפשר לאמץ אותו גם ללביבות אחרות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לדבש מתובל

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מצפים את פרוסות תפוחי האדמה בבלילת הטמפורה ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.

2

מערבבים את מרכיבי הדבש המתובל עד לקבלת תערובת אחידה ומגישים עם תפוחי האדמה המטוגנים.