מתכון

לחם תירס

אוגוסט 2019
2 דירוגים
לחם תירס של שף רז רהב. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: עמית פרבר
לחם תירס של שף רז רהב. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: עמית פרבר

לחם מושלם לברוסקטה עם מתיקות קלה שמקורה בתירס ומרקם דחוס בדיוק במידה

במהלך הקלייה הפרוסות נהיות פריכות מאוד בזכות הפולנטה הגרגרית. כך הן סופגות היטב את נוזלי הטופינג בלי להפוך לספוגיות מדי. תוכלו לשדך את הלחם הזה לכל תבשיל עסיסי. עם טופינג יבש הוא יעבוד פחות טוב.

גיוון: מוסיפים לתערובת כוס גרגרי תירס טריים (אפשר גם קפואים אחרי הפשרה) — הם מעשירים את המרקם ומחזקים את טעמי התירס.

תבנית אינגליש קייק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית בחמאה.

2

מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה לתערובת אחידה ויוצקים לתבנית.

3

אופים 25 דקות להזהבה עדינה. הלחם מוכן כשקיסם שמוחדר אליו יוצא יבש.

4

שומרים עד יומיים בשקית אטומה.