מתכון

לחמניות ביס גבינה בשלושה צבעים

מאי 2017
6 דירוגים
לחמניות ביס גבינה בשלושה צבעים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
לחמניות ביס גבינה בשלושה צבעים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

כשכל הילדים הלכו לבית הספר עם כריך או לחמנייה מהמכולת, שי לי ליפא צוידה בבואיקוס: לחמניות גבינה בלקניות

גיוון: פשטידת בואיקוס משפחתית — משטחים את הבצק בתבנית בגודל 25×30 ס"מ ואופים כ-30 דקות עד שהמאפה זהוב. אחרי האפייה חותכים לריבועים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים שלוש תבניות בנייר אפייה. מערבלים קמח, חמאה וגבינות במיקסר עם וו גיטרה במהירות בינונית רק עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.

2

מחלקים את הבצק ל-3 חלקים: חלק אחד משאירים ניטרלי, לחלק השני מוסיפים ממרח פסטו ולשלישי — ממרח עגבניות מיובשות. לשים כל חלק בנפרד רק עד לקבלת בצק בצבע אחיד. יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ.

3

טובלים את כיפות הכדורים בשומשום ומניחים את הבואיקוס בתבניות במרווחים של 3 ס"מ. אופים בתנור החם 25-20 דקות עד שהבואיקוס זהובים. מגישים חם. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים. להגשה מחממים כמה דקות בתנור ב-170 מעלות.