מתכון

מאפינס ביצה קוריאנים – גייראן פאנג

מאפינס רכים ואווריריים במרקם של פנקייק שבמרכזם מתחבאת הפתעה - ביצה, גבינות ועוד תוספות

אוגוסט 2021
גייראן פאנג (Gyeran ppang) - מאפינס ביצה קוריאני.
גייראן פאנג (Gyeran ppang) - מאפינס ביצה קוריאני.

אופים בתבנית מאפינס עם שקעים גדולים או בתבנית מיני אינגליש, שתכיל בנוחות את הביצה והתוספות.

עוד דברים שצריכים לדעת לפני שמתחילים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לשימון התבנית

לתוספות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים היטב תבנית עם שקעים גדולים (ג'מבו מאפינס, או תבניות אישיות בגודל דומה) בחמאה רכה.

2

מערבבים חלב עם חומץ ומניחים בצד ל-10 דקות.

3

מנפים קמח, סודה לשתיה ואבקת אפייה לקערה גדולה. מוסיפים סוכר ומלח לקערה ומערבבים. מוסיפים שמנת מתוקה, שמן, ביצים ואת תערובת החלב והחומץ ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. נזהרים מערבוב יתר, אחרת המאפינס יצאו דחוסים.

4

מחלקים את התערובת באופן שווה בין השקעים בתבנית עד ¾ מגובה השקע. מפזרים על כל לחם גבינה מגורדת, יוצרים גומה קטנה במרכז ושוברים ביצה למרכז כל גומה.

5

אופים 20-25 דקות להזהבה יפה. מגישים חם.

לבלוג של דקלה – מכופפת מקלות