מתכון

מאפינס סופר פוד

דצמבר 2018
2 דירוגים
מאפינס סופר פוד של שפית עינת מזור. צילום: בועז לביא
מאפינס סופר פוד של שפית עינת מזור. צילום: בועז לביא

מאפים קטנים שימלאו אתכם באנרגיה לכל אורך היום: הגניבו אותם לתיקי האוכל של הילדים וקחו לעצמכם לעבודה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית 12 שקעים בעטרות נייר.

2

בקערת מערבל מערבבים יחד את החמאה, הסוכר, הביצים, החלב ותמצית הווניל, עד לקבלת תערובת אחידה.

3

בקערה נפרדת מערבבים את הקמחים, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקינמון, המלח וקליפת הלימון המגוררת. מוסיפים את תערובת הקמחים לקערת המערבל ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים פנימה את החמוציות ומערבבים.

4

בעזרת כף ממלאים בבלילה את שקעי התבנית עד שלושה רבעים מגובהם. אופים כ-15-20 דקות או עד שקיסם המוכנס לאמצע המאפין יוצא נקי וללא פירורים. מצננים ומגישים.

5

ניתן לאחסן בכלי אטום עד 3 ימים.