מתכון

מוס מסקרפונה יוזו

אוגוסט 2019
1 דירוגים
מוס מסקרפונה יוזו. צילום: דרור עינב
מוס מסקרפונה יוזו. צילום: דרור עינב

מגוונים את מוס המסקרפונה לימון הסטנדרטי עם תוספת אסייתית מפתיעה ומסעירה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

מסת ג'לטין

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

למסת ג'לטין

1

משרים ל-10 דקות ואח"כ מעלים על אש נמוכה ומחממים עד 80 מעלות. לפני השימוש במסה יש לתת לה הלתקרר ולנוח כרבע שעה.

לקינוח

2

מקציפים את גבינת המסקרפונה ביחד עם מסת הג'לטין והיוזו.

3

מקציפים את השמנת עם הסוכר.

4

מקפלים בעדינות את שתי המסות יחד עד לקבלת מסה אחידה.

5

מעבירים לכלי הגשה ומקררים לילה במקרר.

הגשה: אפשר להגיש עם כל מה שאוהבים – פצפוצי שוקולד, פירות יער, דובדבנים, שוקולד וכו'.