מתכון

מחבת ירקות, גבינה וביצים בגראם מסאלה

2 דירוגים
מחבת ירקות, גבינה וביצים בגראם מסאלה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
מחבת ירקות, גבינה וביצים בגראם מסאלה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

למרות הנוכחות של תערובת הגראם מסאלה זו לא מנה עם טעם הודי מובהק, אלא מעין שקשוקה מלאה ירקות עם ניחוח עשיר

הגראם מסאלה לא אוהבת בישול ממושך (היא עלולה להפוך למרירה), לכן אל תבשלו אותה יותר מ- 5 דקות.

למתכון לגראם מסאלה ביתי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת גדולה ועמוקה עם שמן, בצל, ג'ינג'ר ושום ומאדים דקה-שתיים עד שהבצל רך. מוסיפים פרחי כרובית ומאדים 5 דקות לריכוך. אם הכרובית מתחילה להידבק לתחתית, מוסיפים מעט מים.

2

מוסיפים חלב קוקוס ותבלינים, מערבבים וטועמים. מוסיפים תרד ועגבניות ומבשלים דקה-שתיים עד שהם מתרככים מעט.

3

מוסיפים גראם מסאלה ומערבבים. מוסיפים ביצים וגבינה ומבשלים 5-3 דקות עד שהגבינה סופגת מעט רוטב והביצים מתבשלות לטעמכם.