הגראם מסאלה לא אוהבת בישול ממושך (היא עלולה להפוך למרירה), לכן אל תבשלו אותה יותר מ- 5 דקות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת גדולה ועמוקה עם שמן, בצל, ג'ינג'ר ושום ומאדים דקה-שתיים עד שהבצל רך. מוסיפים פרחי כרובית ומאדים 5 דקות לריכוך. אם הכרובית מתחילה להידבק לתחתית, מוסיפים מעט מים.
2
מוסיפים חלב קוקוס ותבלינים, מערבבים וטועמים. מוסיפים תרד ועגבניות ומבשלים דקה-שתיים עד שהם מתרככים מעט.
3
מוסיפים גראם מסאלה ומערבבים. מוסיפים ביצים וגבינה ומבשלים 5-3 דקות עד שהגבינה סופגת מעט רוטב והביצים מתבשלות לטעמכם.