מתכון

מיני לפתות קונפי

דצמבר 2019
2 דירוגים
מיני לפתות קונפי של רינת צדוק. צילום: שני בריל
מיני לפתות קונפי של רינת צדוק. צילום: שני בריל

הלפתות הן הזנוחות שבשורשים, וחבל. הטעם שלהן נורא מעניין - קצת מתוק, קצת מריר, אדמתי ועשבוני

שיטת הבישול הזאת מעצימה את כל הטעמים האלו. את הלפתות המוכנות מגישים כמו שהן, טוחנים לממרח או פורסים ומגישים עם בשר צלוי.

צנצנת בנפח 400 מ״ל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן ומכסים בשמן זית. מבשלים על אש נמוכה 40־50 דקות עד שהלפתות רכות. מעבירים לצנצנת עם השמן. נשמר עד 3 חודשים.