מתכון

מיני פבלובה עם קרם קוקוס ופירות

אוגוסט 2019
2 דירוגים
מיני פבלובה עם קרם קוקוס ופירות של חן ואלון קורן. צילום: דניאל לילה
מיני פבלובה עם קרם קוקוס ופירות של חן ואלון קורן. צילום: דניאל לילה

מרנג משולב עם קרם קוקוס ופירות טריים כדי לקבל משחק של מרקמים וטעמים

שימו לב:  את המרנג מצננים בתנור אחרי האפייה, אחרת המרקם נפגם. עוד פטנט שיעזור לכם לשמור על הפריכות הוא להוסיף את הקרם והפירות למרנג לא יותר מ- 30 דקות לפני ההגשה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לפבלובה

לקרם קוקוס

תוספות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 100 מעלות במצב טורבו ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.

מכינים כוסות פבלובה

2

חוצים מקל וניל לאורכו ומרוקנים את התכולה לקערית קטנה.

3

טורפים חלבונים עם סוכר מעל בן מארי כ- 10 דקות עד שהסוכר מתמוסס לגמרי.

4

מעבירים את החלבונים לקערת המיקסר ומקציפים במהירות נמוכה כ- 2 דקות עד לקבלת קצף לבן עם בועות גדולות. מגבירים את המהירות בהדרגה וממשיכים בהקצפה כ- 10-8 דקות עד לקבלת קצף יציב ומבריק (כשהופכים את הקערה הקצף אינו זז). מוסיפים את תכולת מקל הווניל ומערבלים חצי דקה במהירות נמוכה עד לפיזור אחיד.

5

מעבירים את הקצף לשקית זילוף עם צנתר חלק ומזלפים לתבניות קצף בצורות כוסות בקוטר 3 ס”מ: תחילה מזלפים תחתית שטוחה ואז בתנועה מעגלית עולים לגובה ויוצרים סביב התחתית דפנות בגובה 1/2 2 ס”מ.

6

אופים-מייבשים את כוסות המרנג כ- 3 שעות עד שהן יציבות ויבשות. מניחים להם להצטנן בתוך התנור. הכוסות יישמרו עד חודשיים בקופסה אטומה במקפיא.

מכינים את הקרם

7

מעבירים לקערת מיקסר רק את החלק הלבן המוצק של קרם הקוקוס (את הנוזלים אפשר לשמור בקופסה אטומה במקרר עד 3 ימים). מוסיפים אבקת סוכר ומקציפים לקרם רך ויציב.

מרכיבים את הקינוח ומגישים

8

מעבירים את הקרם לשקית זילוף וממלאים את כוסות המרנג בקרם עד חצי גובהן. משלימים עד למעלה עם סלט פירות, שערות חלבה ושבבי קוקוס.