פבלובה של נטלי לוין | צילום: הדס ניצן, עריכה קולינרית: תמר שורצברד גולן פבלובה מלבי מאת נטלי לוין 25 דקות + שעה וחצי אפייה קל כשר אפייה שני קינוחים קלילים בעוגה אחת - מרנג מתפצח במילוי קרם מלבי עם רוטב פירות יער למתכון המלא
פבלובה פסיפלורה עם קציפת מסקרפונה. צילום: shutterstock פבלובה פסיפלורה עם קציפת מסקרפונה מאת נטלי לוין 3:30 שעות קל כשר קינוחים 3 דירוגים הפבלובה הזאת משלבת היטב את טעמי האביב: קן מרנג, קציפת מסקרפונה קלילה עם טעם לימוני ומעל הכל פסיפלורה חמצמצה למתכון המלא
מיני פבלובה עם קרם קוקוס ופירות של חן ואלון קורן. צילום: דניאל לילה מיני פבלובה עם קרם קוקוס ופירות מאת חן ואלון קורן 3 וחצי שעות קל כשר קינוחים 3 דירוגים מרנג משולב עם קרם קוקוס ופירות טריים כדי לקבל משחק של מרקמים וטעמים למתכון המלא
פבלובלה פיסטוק ופטל של שף עופר גל. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן פבלובה פיסטוק ופטל מאת שף פטיסייר עופר גל שעה למתקדמים כשר לפסח אפייה 3 דירוגים למי שאוהב להשקיע בעוגות שלו בחג, כדאי ללכת על הפבלובה הזאת שהרגע בו היא מגיעה לשולחן יהיה בלתי נשכח למתכון המלא
פבלובה של קיץ מאת שף קונדיטור ליאור שטייגמן 1 שעה קל כשר אפייה 1 דירוגים גירסה קייצית לפבלובה הקלאסית למתכון המלא
פבלובה לימון ופירות יער. צילום: רונן מנגן | סגנון: אינה גוטמן פבלובה לימון ופירות יער מאת מיכל בוטון 4:30 שעות קל כשר אפייה 1 דירוגים מרנג הוא הרבה יותר מהנשיקות היבשות מהילדות. מדובר ברובוטריק שיכול להפוך לקרם קטיפתי, מוס אוורירי או בסיס לעוגה למתכון המלא
איטון מס. צילום: בועז לביא | סגנון: דלית רוסו איטון מס מאת מיכל מוזס 10 דקות קל מאוד כשר מתכונים לשבועות 3 דירוגים לפי האגדה, נולדה המנה בפנימיית “איטון” באנגליה, כשלברדור התיישב על הקינוח המקורי. זו גרסה פשוטה וזריזה למתכון המלא
פבלובה כפרית. הפקה: מחלבות גד פבלובה כפרית של מיקי שמו מאת מיקי שמו 1:15 שעות קל כשר קינוחים מרנג קריספי מבחוץ ו”נא” מבפנים. הפבלובה הזו מורכבת ממרנג של קציפת מסקרפונה תפוזית ופילטים של תפוזים טריים למתכון המלא