מתכון

ממרח חלבה עם אגוזים מסוכרים

שברי ברס, כלומר אגוזי לוז מסוכרים קצוצים, מוסיפים לממרח הזה טקסטורה קראנצ'ית נעימה

אוגוסט 2019
ממרח חלבה עם ברס של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
ממרח חלבה עם ברס של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

גיוונים: מחליפים את הברס בפקאנים מסוכרים קצוצים, בגרעיני חמנייה או בשברי שוקולד מריר.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל החומרים לתערובת אחידה.

2

מעבירים לצנצנת ושומרים עד שבועיים בקירור.