מתכון

ממרח כפרי עם אגוזים

ממרח טבעוני קל להכנה ועשיר בטעמים

8,044 בשלנים התעניינו במתכון זה
ממרח כפרי עם אגוזים של מרכז החוויה הטבעונית. צילום: שרית גופן
ממרח כפרי עם אגוזים של מרכז החוויה הטבעונית. צילום: שרית גופן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

חותכים את הקישואים לקוביות ומניחים בקערה. מפזרים מעל קוביות הקישואים שמן זית בנדיבות ומקפיצים כך שיהיו מצופות היטב בשמן.

2

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום בינוני עד השחמה (30-40 דקות).

3

חותכים את הבצלים לרצועות ומטגנים בשמן זית עד השחמה יפה.

4

טוחנים בפולסים במעבד מזון את הקישואים, הבצלים ואגוזי המלך (שומרים על מרקם גס) ומתבלים במלח ובפלפל.