מתכון ממרח מסקרפונה עם סלמון ואבוקדו מכינים ממש לפני ההגשה מאחר שהסלמון משתלט על שאר הטעמים. אפשר להכין גם מסלמון כבוש מאת מיכל מוזס אפריל 2016 ממרח מסקרפונה עם סלמון ואבוקדו. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע 1 כוס 5 דקות קל מאוד דגים סלמון Facebook PinterestEmailהדפסה 0שיתופים 12,353צפיות החומרים טבלת מידות ומשקלות 250 גרם גבינת מסקרפונה גבינת מסקרפונה 3 פרוסות סלמון מעושן חתוך לפיסות סלמון מעושן 1/2 אבוקדו חתוך לקוביות או פרוס דק אבוקדו 1 כף עירית קצוצה עירית 1 כפית לימונים כבושים קצוצים לימונים כבושים אופן ההכנה1 מערבבים את כל חומרי הממרח ומגישים מייד. גיוונים: ניתן להמיר את הלימון הכבוש בקליפה מגוררת מ-1/2 לימון. במקום מסקרפונה אפשר להשתמש בגבינת שמנת. קל מאוד דגים סלמון רטבים ממרחים גבינות מתכונים בעשר דקות מתכונים נבחרים עם אבוקדו אבוקדו מתכונים לשבועות מסקרפונה