מתכון

ממרח פסטו אפונה

ממרח הפסטו הקלאסי מאפשר איספור שדרוגים, כאן מככבים האפונה והכוסברה לצד אגוזי מלך וגבינה איטלקית בועטת

דצמבר 2018
ממרח פסטו ואפונה, צילום: בן יוסטר, סטיילינג: בן יוסטר
ממרח פסטו ואפונה, צילום: בן יוסטר, סטיילינג: בן יוסטר

צנצנת בנפח 500 מ"ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את האפונה במים חמים כ־10 דקות ומסננים. 

2

טוחנים במעבד מזון בפולסים את האפונה עם שאר המרכיבים עד לקבלת ממרח אחיד. אם הממרח אינו אחיד מוסיפים מעט שמן זית וטוחנים עד שהוא מתאחד. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.