החומרים טבלת מידות ומשקלות
חומרים
לרוטב טחינה-יוגורט:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מניחים חצילים על להבה גלויה וקולים עד שעורם חרוך ובשרם רך. מצננים מעט וקולפים. קוצצים את הליבה או אם רוצים משאירים בפיסות גדולות.
2
מעבדים את כל חומרי רוטב הטחינה במוט ריסוק ידני (או במעבד מזון)
3
מניחים גרגרי חומוס בקערת הגשה מעט עמוקה. מסדרים מעל בשר חציל ויוצקים מעל טחינה. מזלפים שמן זית ומפזרים כמון, פפריקה ופטרוזיליה קצוצה
4
מכינים עד שעה מראש. אם נשאר סלט למחרת, מומלץ לערבב את השכבות, כדי לחבר בין הטעמים.