מתכון

מרציפן בציפוי שוקולד

פברואר 2019
2 דירוגים
מרציפן בציפוי שוקולד של רינת צדוק. צילום: שני בריל
מרציפן בציפוי שוקולד של רינת צדוק. צילום: שני בריל

מתכון בסיסי למרציפן, שאפשר לאכול אותו ככה, לצפות בשוקולד או לשלבו במנות אחרות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים את מרכיבי המרציפן במעבד מזון במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת בצקית.

2

מניחים את התערובת על נייר אפייה או ניילון נצמד, מכסים, מהדקים ומעבירים למקרר לשעה לפחות.

לציפוי

3

ממסים שוקולד וחמאת קקאו בבן מארי ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.

4

חותכים את המרציפן לקוביות בגודל 2 ס"מ ויוצקים עליהן את הציפוי. אפשר לגרר מעל קליפת תפוז.