החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
בקערה של מעבד מזון מניחים את השקדים ואבקת הסוכר ומעבדים בכמה לחיצות קצרות, עד לקבלת תערובת פירורית דקה. מוסיפים את מי הוורדים וממשיכים לעבד לבצק לח ויציב במרקם פלסטלינה.
2
בקערית שטוחה מניחים סוכר לבן. מגלגלים מבצק השקדים כדורים בגודל שזיף קטן ומעצבים לצורת תות או חרוטים דמויי לב
3
מגלגלים כל "תות" בצלחת הסוכר לציפוי מושלם ומניחים פסטוק במרכז הבסיס הרחב של ה"תות" כגבעול. מסדרים את המרציפן במעגל על צלחת הגשה.
4
אפשר להכין עד שבוע מראש ולשמור במקרר בכלי אטום.