מתכון

מרק דובדבנים ולואיזה עם קרם קשיו ומקדמיה

יוני 2020
מרק דובדבנים ולואיזה עם קרם קשיו של רינת צדוק. צילום: שני בריל
מרק דובדבנים ולואיזה עם קרם קשיו של רינת צדוק. צילום: שני בריל

קינוח אולטימטיבי לקיץ שמורכב מקרם קשיו ומקדמיה קטיפתי שצף במרק דובדבנים מבושם בלואיזה

הלואיזה נותנת ניחוח רענן, אל תוותרו עליה. לפני ההגשה חובה לצנן את המרק היטב (לפחות 12 שעות), הקור הוא חצי מהכיף.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למרק דובדבנים

לקרם קשיו ומקדמיה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים מרק דובדבנים

1

מניחים דובדבנים, סוכר, קליפת לימון, לואיזה ומים בסיר, מערבבים ומניחים בצד מכוסה לפחות לחצי שעה. מעבירים את הסיר לכיריים ומבשלים מעל להבה נמוכה 40 דקות. מצננים ומעבירים למקרר ל-12 שעות לפחות.

בינתיים מכינים קרם קשיו ומקדמיה

2

משרים אגוזי קשיו ומקדמיה בשפע מי ברז בטמפרטורת החדר למשך 4 שעות מחוץ למקרר. מסננים את האגוזים, מעבירים לבלנדר עם יתר החומרים וטוחנים למחית חלקה וקטיפתית. מעבירים לקופסה ומניחים במקרר או במקפיא 4 שעות לפחות.

3

מוציאים את המרק מהמקרר, מוזגים לכוסות הגשה, מניחים בכל כוס כף קרם קשיו ומגישים