מתכון

מרק כבש

מרץ 2019
4 דירוגים
מרק כבש של רותם ליברזון. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב
מרק כבש של רותם ליברזון. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב

אף שהמרק הזה נשמע כמו נזיד חורפי כבד, הוא דווקא לגמרי לא כזה, בזכות הניחוח של הלימונים הפרסיים המיובשים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

בסיר גדול מניחים את הבשר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

2

בעזרת כף מסירים את הקצף שנוצר על פני המים. מוסיפים שעועית לוביה, בצל, כורכום, מלח ופלפל. מקטינים את האש ומבשלים במשך שעה. מוסיפים את תפוחי האדמה, פטרוזיליה, עירית, לימונים פרסיים ושמבלילה ומבשלים במשך 40 דקות נוספות. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מגישים לצד רבעי לימון או ליים.