מתכון

מרק מנגולד תוניסאי

נובמבר 2017
15 דירוגים
צילום: דניאל לילה | סגנון: דיאנה לינדר
צילום: דניאל לילה | סגנון: דיאנה לינדר

מרק עשיר בטעמים עמוקים של חורף, צבעוני ודי חמצמץ. מתאים להגשה גם כנזיד משביע לצד אורז או לחם טרי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים סיר גדול עם שמן ומטגנים בצל 5 דקות עד הזהבה. מוסיפים גזר, תפו”א וסלרי ומערבבים.

2

מתבלים בפפריקות, שום, רסק עגבניות, פלפלצ’ומה, חוואייג’, מלח ופלפל ומאדים יחד כ-10 דקות ללא כיסוי. מדי פעם מערבבים.

3

יוצקים ציר או מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים מנגולד, מנמיכים להבה ומבשלים מכוסה כ-30 דקות עד שהירקות רכים וטעמם מורגש בנוזל.

4

מוסיפים מיץ לימון, טועמים ומתקנים תיבול. יוצקים לצלחות ומגישים.