מתכון

מרק עדשים כתומות – מחלוטה

מה יותר חורפי מאוכל פועלים ירושלמי מנחם? כזאת היא המחלוטה של צ'וצ'י - מרק עם עדשים כתומות, אורז ותבלינים

16,714 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
מחלוטה בסנדוויץ' של צ'וצ'י. צילום: רן בירן
מחלוטה בסנדוויץ' של צ'וצ'י. צילום: רן בירן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה 2 ליטר מים עם העדשים. מוסיפים את האורז המבושל והתבלינים. מערבבים. ממשיכים לבשל.

2

מוסיפים בהדרגה את האטריות, מנמיכים את האש ומבשלים כ־15 דקות או עד שהעדשים הכתומות רכות. מסירים מהאש ומגישים.