החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה 2 ליטר מים עם העדשים. מוסיפים את האורז המבושל והתבלינים. מערבבים. ממשיכים לבשל.
2
מוסיפים בהדרגה את האטריות, מנמיכים את האש ומבשלים כ־15 דקות או עד שהעדשים הכתומות רכות. מסירים מהאש ומגישים.
מה יותר חורפי מאוכל פועלים ירושלמי מנחם? כזאת היא המחלוטה של צ'וצ'י - מרק עם עדשים כתומות, אורז ותבלינים
מביאים לרתיחה 2 ליטר מים עם העדשים. מוסיפים את האורז המבושל והתבלינים. מערבבים. ממשיכים לבשל.
מוסיפים בהדרגה את האטריות, מנמיכים את האש ומבשלים כ־15 דקות או עד שהעדשים הכתומות רכות. מסירים מהאש ומגישים.