החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
טוחנים פלפלים מתוקים וחריפים עם ליטר מים לנוזל אחיד. מוסיפים שום ואורגנו וטוחנים לאיחוד. מעבירים למסננת ומסננים תוך כדי מעיכת הנוזל כנגד דופנות המסננת.
2
מחממים בסיר גבוה ורחב שמן קנולה. מוסיפים את נוזל הפלפלים המסונן ומבשלים כ־10 דקות על להבה גבוהה. מוסיפים ציר עוף ומבשלים מעל להבה נמוכה ללא כיסוי שעה נוספת.
3
מוסיפים ריג'לה ומבשלים 20 דקות. מתבלים במלח ומסירים מהאש. מגישים לצד כרוב לבן קצוץ, צנונית וליים.