מתכון

מרק שורשים עם תפוז

מאי 2019
2 דירוגים
מרק שורשים עם תפוז של לילית רומם. צילום: אפיק גבאי
מרק שורשים עם תפוז של לילית רומם. צילום: אפיק גבאי

מרק בניחוח הדרי מבית היוצר של מנכ"לית שומרי משקל ישראל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מכניסים לסיר בינוני את הגזר, הלפת, הבצלים והשום. מוסיפים את המרק, רסק העגבניות והחומץ הבלסמי. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.

2

מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה 15–20 דקות נוספות עד שהירקות מתרככים.

3

בבלנדר מוט טוחנים את המרק עד שהוא מסמיך.

4

מוסיפים את מיץ התפוז, את הקליפה המגוררת ואת הפטרוזיליה. טועמים ומתקנים תיבול.

להגשה

5

מגישים כל קערת מרק מקושטת בפטרוזיליה נוספת או בעירית קצוצה.