מתכון

נגיסי טורטיות עם פריחולס ועוף

יולי 2019
3 דירוגים
נגיסי טורטיות עם פריחולס ועוף של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
נגיסי טורטיות עם פריחולס ועוף של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

את טורטיות התירס הטריות של “טרז פזוס” כדאי לאמץ גם אם אינכם נמנעים מצריכת גלוטן

מתכון לממרח שעועית שחורה מקסיקני

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מתבלים עוף בפפריקה, מלח ופלפל. על כל מחצית טורטייה מניחים כפית פריחולס, נתח עוף וגבעול בצל ירוק. מגלגלים ומהדקים בעזרת קיסם, כשגבעולי הבצל מבצבצים משני הצדדים. עד שלב זה אפשר להכין מראש ולשמור בקירור כמה שעות.

2

סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את נגיסי הטורטיות כ-4 דקות עד שהם שחומים ופריכים. מוציאים לנייר סופג ומגישים מייד.

3

גיוון: הנרתעים מטיגון יכולים לרסס את נגיסי הטורטיות בתרסיס שמן ולאפות אותם בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך כ-8 דקות.