המנה כוללת ביצים עלומות. כך תכינו אותן בבית בקלות
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מכינים ויניגרט
1
מערבבים את החומרים בצנצנת.
מתחילים להרכיב את הסלט
2
מסדרים חסה, תפוחי אדמה, עגבניות, סלק וזיתים בקערת הגשה.
מכינים שעועית וטונה ומגישים
3
חולטים שעועית במי מלח רותחים עד שהיא מתרככת מעט אך שומרת על צבעה. מסננים וטובלים במי קרח לשמירה על הגוון הירוק. מעבירים לצלחת הגשה.
4
מחממים מחבת עם מעט שמן, מתבלים נתח טונה במלח ופלפל וצורבים מכל הצדדים עד השחמה. מעבירים לקרש חיתוך ופורסים לפרוסות דקות. מניחים על הסלט.
5
מניחים במרכז הצלחת ביצה עלומה. מזלפים מעל ויניגרט, מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.