מתכון

סביצ'ה דג ים עם פאקוס ואצות

דצמבר 2018
1 דירוגים
סביצ'ה דג ים עם פאקוס ואצות של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
סביצ'ה דג ים עם פאקוס ואצות של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

מנת סביצ'ה פרי סטייל - אפשר לוותר על חלק מחומרי הגלם במנה או להוסיף אחרים לפי מה שיש או אוהבים

בחודשי הקיץ הפאקוס נמצא בשיא עונתו – חפשו אותו בשווקים. הוא מכונה גם מלפפון בר, מלפפון ארמני או מלפפון ערבי. שטפו אותו היטב כדי להיפטר מהשערות שעל הקליפה, ואם נפלתם על פאקוס מריר (זה קורה מדי פעם) – זרקו אותו.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד הדג והשומשום. מעבירים לצלחת הגשה.

2

מסדרים מעל את פרוסות הדג ומתבלים בעוד מעט מיץ לימון ומלח.

3

מפזרים שומשום ומזלפים שמן זית.