אפשר גם לוותר על הגבינה, זה לגמרי עובד.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
פורסים כרוב ל- 6 פרוסות בעובי 2 - 1/2 3 ס"מ כל אחת. חשוב לפרוס לרוחב, כדי שבכל פרוסה יישאר עדיין הלב של הכרוב, שיחזיק את העלים סביבו במהלך הצלייה.
2
מברישים כל פרוסה בשמן זית, מתבלים במלח, פלפל ותימין וצולים במחבת פסים או על גריל בחום בינוני-נמוך 20 דקות מכל צד עד שהכרוב משחים יפה ומתרכך. לחילופין אופים ב 200- מעלות 25-20 דקות מכל צד.
3
מגישים עם גבינה כחולה וזיגוג של בלסמי.