החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
לקבב
1
מערבבים יחד את הבשר הטחון, הבצל, הפלפל השחור, המלח, הכמון ופטרוזיליה. יוצרים מהתערובת כ-15 קציצות ומכניסים למקרר לשעתיים.
2
מוציאים את הקציצות מהמקרר וצולים על מחבת פסים או על המנגל עד מידת מדיום. צולים גם את פלחי העגבנייה והבצל.
לסינייה
3
כשהקבבים מוכנים מניחים אותם בכלי חסין אש המתאים לתנור, יחד עם העגבנייה והבצל הצלויים. מעל הקבבים והירקות יוצקים את הטחינה ואופים בתנור במשך 15 דקות בחום של 180 מעלות.
להגשה
4
מוציאים את הקבבים מהתנור, מניחים על צלחת הגשה, ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה וצנוברים.