מתוך ספרה החדש של אפרת ליכטנשטט "אז מה את עושה כל היום?".
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתיבול
אופן ההכנה
1
פורסים את הזוקיני במנדולינה, או דק דק עם סכין, ואז לחצאים. מניחים במסננת, מערבבים עם כפית מלח ומשהים לרבע שעה כדי שהקישואים יגירו נוזלים.
2
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
3
מחממים במחבת קטנה את שמן הזית ומוסיפים את השקדים, הסוכר וקורט מלח. מטגנים 3-2 דקות עד שהשקדים משחימים.
4
מערבבים את הקישואים עם הפסטה והשקדים, מפזרים את הגבינה, מתבלים במיץ לימון, בשמן הזית ובפלפל שחור. לפני ההגשה מפזרים מעל את עלי הנענע.

אז מה את עושה כל היום? כתיבה, עיצוב, צילומים וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט, הוצאת כתר. כשר. 204 עמ'. 108 שקלים