מתכון

סלט אבטיח, לאבנה ופאקוס

יולי 2019
2 דירוגים
סלט אבטיח, לאבנה ופאקוס של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה
סלט אבטיח, לאבנה ופאקוס של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה

סבי נהג לקנות בקיץ עשרות אבטיחים, לאחסן בחדר קריר על שקי יוטה ולפזר ביניהם קש - כך הם היו נשמרים המון זמן

את האבטיח אכלנו עם ג'יבנה או כדורי לאבנה עיזים (הטעימה ביקום) שסבתא ווג'יהה הייתה מכינה מחלב עיזים טרי. כאן ניסיתי לשחזר את הטעמים והוספתי כמה מכוכבי העונה.
אני משתמשת בלאבנה יבשה שמכינים בבית – המתכון כאן.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מסדרים את מרכיבי הסלט בצלחת הגשה, מתבלים במיץ לימון ושמן זית ומפזרים מעט מלח גס. מגישים מיד.