מתכון

סלט ארטישוק ירושלמי של רושפלד

5 דירוגים
סלט ארטישוק ירושלמי של שף יונתן רושפלד. צילום: גיל אבירם. סטיילינג: דיאנה לינדר. כלים: h&m home
סלט ארטישוק ירושלמי של שף יונתן רושפלד. צילום: גיל אבירם. סטיילינג: דיאנה לינדר. כלים: h&m home

גרסה מקומית לסלט הגזר המרוקאי החריף, כאשר כאן הגזר מוחלף בארטישוק ירושלמי שמתבשל עם אריסה מתוקה

מומלץ להכין את הסלט ביום ההגשה או לכל היותר יום קודם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מערבבים פרוסות ארטישוק ירושלמי עם אריסה ומלח ומעבירים לתבנית. אופים 20 דקות או עד שהפרוסות מתרככות.

2

מעבירים את פרוסות הארטישוק לקערה גדולה ומערבבים עם מיץ לימון, כוסברה ושמן זית. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.