מתכון

סלט בורגול, תרד, משמשים ופיסטוקים

דצמבר 2018
3 דירוגים
סלט פטנט עם בורגול, תרד, משמשים ופיסטוקים של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל
סלט פטנט עם בורגול, תרד, משמשים ופיסטוקים של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל

משמשים קצוצים ופיסטוקים מעשירים את הטעם והמרקם, ומקבלים מנה כיפית שאפשר לאכול חמה או קרה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים סיר על אש גבוהה. מוסיפים את שמן הזית ועלי התרד, מערבבים היטב ומבשלים 3-2 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהנפח שלהם יורד לרבע מנפחם המקורי. אם יש נוזלים בתחתית הסיר לא מוסיפים את המים, ואם לא מוסיפים את המים.

2

מוסיפים את הבורגול לסיר, מערבבים היטב, מכסים ומכבים את האש. משהים 3­-4 דקות, אחריהן הבורגול מבושל ומוכן.

3

מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את המשמשים והפיסטוקים ומערבבים בעדינות. אפשר להוסיף שמן זית.