מתכון

סלט ברוקולי ואספרגוס בטחינת שקדים

יוני 2019
1 דירוגים
סלט ברוקולי ואספרגוס בטחינת שקדים. צילום: shutterstock
סלט ברוקולי ואספרגוס בטחינת שקדים. צילום: shutterstock

השוס של המתכון הזה הוא טחינת השקדים, שהמתקתקות שלה משתדכת מצוין לירקות החרוכים מהגריל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטחינה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת נקייה ומשומנת.

2

מתבלים אספרגוס וברוקולי בשמן זית, מלח ופלפל. מניחים על הגריל ל-5 דקות עד שמתרככים ומשחימים מעט וקוצצים גס.

3

מערבבים טחינה, מיץ לימון, מים, רוזטה ושמן זית.

4

יוצקים טחינה לצלחת הגשה ועליה מניחים את הירקות. מפזרים שקדים ומגישים.

5

גיוונים: משתמשים בירקות ירוקים אחרים: אפונת שלג, בוק צ’וי, תרד תורכי או שעועית ירוקה רגילה (לא שטוחה). שימו לב שירקות שונים יצריכו זמן שונה על הגריל.