• Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • בריא
  • אפייה
  • מתכונים לילדים
  • סופשבוע טעים
  • סלטים
  • לחם
  • יין ואלכוהול
  • מתכונים לשבועות
  • עוד
    • לוח המידות והמשקלים
    • פסטה
    • בשר
    • טבעוני
    • בראנץ'
    • דגים
    • גבינות
    • קינוחים
    • מסעדות
    • כתבות
    • טורים
    • תוכן מקודם

סלט דלועים וקרם ריקוטה

מקודם

שלבו כמה סוגי דלעת שאתם אוהבים, קישואים צבעוניים וגם מלון מוצק, בן למשפחת הדלועים, שהטעמים שלו משתלבים פה נהדר

מאת שף עידו פיינר
ספטמבר 2019
סלט דלועים וקרם ריקוטה של שף עידו פיינר. צילום: שני הלוי
סלט דלועים וקרם ריקוטה של שף עידו פיינר. צילום: שני הלוי
  • 6 מנות
  • 25 דקות
  • קל
  • כשר
  • זוקיני
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

קרם הריקוטה העשיר יחבר בין כל סוגי הדלעת השונים ויחליק את הטעמים. אל תוותרו על השקדים הפריכים מלמעלה – הם מוסיפים משחק מרקמים כייפי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקרם ריקוטה

לסלט דלועים

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי קרם הריקוטה לקרם חלק. ומניחים שכבת קרם נדיבה על צלחת הגשה.

2

מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה ומתבלים במלח, ליים ושמן בהדרגה, עוצרים כשטעים. מניחים את הסלט מעל הקרם, מפזרים מעל שקדים ומגישים כמה שיותר מהר.


  • קל
  • כשר
  • זוקיני
  • קישואים
  • סלטים
  • מלון
  • ריקוטה
  • גבינות
  • אוכל איטלקי
  • דלעת
  • מתכונים לקיץ
  • Chef to Chef

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • כתבו לנו

מובייל 1 תקשורת סלולרית בע"מ

  • אודות ״השולחן״
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
© מובייל 1 תקשורת סלולרית בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media