החומרים טבלת מידות ומשקלות
לכרוב הצלוי
לסלט
לרוטב
אופן ההכנה
הכרוב
1
מחממים תנור ל־200 מעלות על מצב טורבו בתוספת אדים. מערבבים את הכרוב עם יתר החומרים ומכניסים לתנור לכ־30 דקות עד שמתרכך ומשחים קלות. אם תנורכם לא תומך בפונקציה של תוספת אדים, מוסיפים לתבנית של הכרוב 1 כוס מים.
החיטה
2
מעבירים את החיטה לסיר, מכסים במים ומבשלים כ־30 דקות עד שמתרככת. מסננים.
הרוטב
3
טוחנים את כל רכיבי הרוטב בבלנדר.
הרכבת המנה
4
מכינים את כל רכיבי הסלט ומעבירים לקערה עם הכרוב הצלוי ועם החיטה המסוננת. מערבבים בעדינות עם הרוטב ומגישים.
יתרונות התנורים המתקדמים* של AEG
תצוגת LCD בהירה וברורה עם ממשק מגע ידידותי לקביעת הגדרות הבישול ולקבלת מידע על התקדמות הבישול והאפייה. הממשק מבטיח תוצאה מדויקת וטעימה יותר.
חיישן טמפרטורה מבטיח תוצאות צלייה ואפייה מדויקות כמו של שפים מקצועיים. באמצעות חיישן הטמפרטורה Food Probe המשולב בתנורי AEG תוכלו לקבוע ולדעת את הטמפרטורה המדויקת בתוך נתח הבשר או העוגה, והתנור ייכבה אוטומטית עם הגעתו לטמפרטורה שהוגדרה.
אדים יוצרים מנות טעימות, פריכות ובריאות יותר. שילוב אדים באפייה או בצלייה מונע התייבשות ומבטיח מנות עסיסיות מבפנים ופריכות מבחוץ. אדים הם סביבה המוליכה חום בצורה יעילה יותר (לעומת אוויר יבש כמו בתנורים הרגילים) והם שומרים על הערכים התזונתיים של האוכל שלנו.
*פונקציות בדגמים נבחרים