מתכון

סלט טאבולה ורימונים

אוגוסט 2020
סלט טאבולה ורימונים של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם.
סלט טאבולה ורימונים של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם.

סלט טאבולה טוב ופשוט, עם המון ירוקים וחמיצות שמגיעה ממיץ לימון, רימון ועגבניות

מגישים בתוך עלי חסה בתחילת הארוחה או לצד המנות העיקריות בשולחן החג כדי לרענן ולהקליל את הזלילה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלט

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים כוס מים רותחים עם כפית מלח בקערה, מוסיפים בורגול, מכסים את הקערה ומשרים למשך 1/4 שעה. מסירים את הכיסוי ומערבבים בעזרת מזלג תוך שמפוררים את הבורגול שהתגבש.

2

מוסיפים לבורגול את יתר חומרי הסלט ומערבבים. מניחים עלי חסה בצלחת הגשה, במרכז כל עלה שמים כף גדושה של סלט בורגול ומגישים.