מתכון

סלט טאבולה ורימונים

סלט טאבולה טוב ופשוט, עם המון ירוקים וחמיצות שמגיעה ממיץ לימון, רימון ועגבניות

אוגוסט 2020
סלט טאבולה ורימונים של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם.
סלט טאבולה ורימונים של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם.

מגישים בתוך עלי חסה בתחילת הארוחה או לצד המנות העיקריות בשולחן החג כדי לרענן ולהקליל את הזלילה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלט

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים כוס מים רותחים עם כפית מלח בקערה, מוסיפים בורגול, מכסים את הקערה ומשרים למשך 1/4 שעה. מסירים את הכיסוי ומערבבים בעזרת מזלג תוך שמפוררים את הבורגול שהתגבש.

2

מוסיפים לבורגול את יתר חומרי הסלט ומערבבים. מניחים עלי חסה בצלחת הגשה, במרכז כל עלה שמים כף גדושה של סלט בורגול ומגישים.