מגישים בתוך עלי חסה בתחילת הארוחה או לצד המנות העיקריות בשולחן החג כדי לרענן ולהקליל את הזלילה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלט
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים כוס מים רותחים עם כפית מלח בקערה, מוסיפים בורגול, מכסים את הקערה ומשרים למשך 1/4 שעה. מסירים את הכיסוי ומערבבים בעזרת מזלג תוך שמפוררים את הבורגול שהתגבש.
2
מוסיפים לבורגול את יתר חומרי הסלט ומערבבים. מניחים עלי חסה בצלחת הגשה, במרכז כל עלה שמים כף גדושה של סלט בורגול ומגישים.