מתכון

סלט אביבי מירקות חווה

ינואר 2019
2 דירוגים
סלט אביבי מירקות חווה של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו
סלט אביבי מירקות חווה של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו

שף דיוויד פרנקל מגיש מתכון לסלט אביבי שיזכרו לכם הרבה זמן אחרי שתשירו "חד גדיא"

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

להגשה

לרוטב

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

לארטישוק

1

מביאים לרתיחה סיר עם מים וכף מיץ לימון ומבשלים את לבבות הארטישוק במשך 35 דקות עד לריכוך.

לבמיה

2

צורבים את הבמיה במחבת חמה עד לקבלת צבע זהוב. מוסיפים כפית מיץ לימון וחוצים את הבמיות לאורכן.

לאפונת השלג

3

בסיר עם מים רותחים חולטים למשך כמה שניות את אפונת השלג ומעבירים מיד למי קרח.

לרוטב

4

מערבבים את כל החומרים יחד.

להרכבה

5

מערבבים את כל מרכיבי הסלט עם הרוטב ומגישים.