ארוחת שבועות איטלקית של שף דייויד פרנקל

מפסטה ועד לזניה - מתכוני חג מושקעים במיוחד
אפריל 2019

שף דייויד פרנקל שמתמחה במטבח האיטלקי, בונה תפריט חג מושקע במיוחד לחג השבועות שכולל קלצונה, סלט פסטה, אניולוטי, לזניה ועוד הפתעות טעימות.

מפלדינו אפונת שלג, עגבניות שרי צלויות, קייל וריקוטה סלטה של דיוויד פרנקל. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
מפלדינו אפונת שלג, עגבניות שרי צלויות, קייל וריקוטה סלטה של דיוויד פרנקל. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

מפלדינו אפונת שלג, עגבניות שרי, קייל וריקוטה

1 דירוגים
מנת פסטה מהירה ורעננה מאוד שמעמידה במרכז הבמה רוטב המבוסס על מיצי עגבניות צלויות למתכון המלא
רביולי תירס וגבינת מסקרפונה 
עם ברוקומיני ופקורינו . צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
רביולי תירס וגבינת מסקרפונה עם ברוקומיני ופקורינו . צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

רביולי תירס וגבינת מסקרפונה עם ברוקומיני ופקורינו 

5 דירוגים
רביולי ממולאים בקרם פולנטה ומסקרפונה, רוטב חמאה ולימון עדין ופרחי הברוקומיני שמכניסים ירקרקות רעננה למתכון המלא
  • אניולוטי גורגונזולה בקרם וישיסואז. צילום: דניאל לילה
    אניולוטי גורגונזולה בקרם וישיסואז. צילום: דניאל לילה
  • אניולוטי גורגונזולה בקרם וישיסואז
    אניולוטי גורגונזולה בקרם וישיסואז

אניולוטי גורגונזולה בקרם וישיסואז

השף דייוויד פרנקל נותן גרסה קצת שונה למנת הפסטה המפורסמת שלו - כזו שמתאימה גם למטבח הביתי למתכון המלא