החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קולפים את הלפתות ומגררים דק בפומפייה. מעבירים לצלחת הגשה ומסדרים כתלולית.
2
מניחים מעל עלי שומר, בוזקים מלח, יוצקים מיץ לימון ומפזרים פלפל לבן גרוס. מזלפים שמן זית ומטפטפים מסביב דבש.
מגוחך כמה שהסלט הזה פשוט, אבל דווקא בגלל זה שף ארז קומרובסקי ממליץ להשקיע בלפתות קטנות ואיכותיות במיוחד
קולפים את הלפתות ומגררים דק בפומפייה. מעבירים לצלחת הגשה ומסדרים כתלולית.
מניחים מעל עלי שומר, בוזקים מלח, יוצקים מיץ לימון ומפזרים פלפל לבן גרוס. מזלפים שמן זית ומטפטפים מסביב דבש.