מתכון

סלט לפת ופומלה

סלט מקומי עם טאץ' אסייתי: לפתות טריות עם המון ירוקים, פירות הדר, פיסטוקים ואיך לא - שמן זית

2,802 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סלט לפת ופומלה של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
סלט לפת ופומלה של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולפים לפתות ופורסים דק מאוד (אפשר במנדולינה). מעבירים לקערה עם הפומלה. מוסיפים פלפל חריף, מלח, סלרי וכוסברה ומערבבים היטב.

2

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את הפיסטוקים, מערבבים את מיצי המנדרינה והפומלית ויוצקים על הסלט. מזלפים מעט שמן זית מעל.