מתכון

סלט לפת ופומלה

פברואר 2019
2 דירוגים
סלט לפת ופומלה של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
סלט לפת ופומלה של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

סלט מקומי עם טאץ' אסייתי: לפתות טריות עם המון ירוקים, פירות הדר, פיסטוקים ואיך לא - שמן זית

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולפים לפתות ופורסים דק מאוד (אפשר במנדולינה). מעבירים לקערה עם הפומלה. מוסיפים פלפל חריף, מלח, סלרי וכוסברה ומערבבים היטב.

2

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את הפיסטוקים, מערבבים את מיצי המנדרינה והפומלית ויוצקים על הסלט. מזלפים מעט שמן זית מעל.