מתכון

סלט נקטרינות צלויות וסחלבים

יוני 2019
2 דירוגים
סלט נקטרינות צלויות וסחלבים של השף עידו רוטמןץ צילום: מיטל סולומון
סלט נקטרינות צלויות וסחלבים של השף עידו רוטמןץ צילום: מיטל סולומון

סלט מקורי ומרענן מבית היוצר של השף עידו רוטמן

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למקלות גבינה

לרוטב

לסלט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חותכים את הנקטרינות לפרוסות עבות וצולים את הפרוסות במחבת עם חמאה. מוסיפים סוכר, מיץ לימון, עלי מרווה ואניס ומבשלים עד שנוצר קרמל עדין והנקטרינות מתרככות מעט. מצננים.

למקלות הגבינה

2

חותכים את הבצק לרצועות, טובלים בביצה טרופה ומצפים בפירורי פרמזן. מסובבים את הבצק לספירלה, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא ל-10 דקות. אופים את המקלות כ-15 דקות עד הזהבה ומצננים.

לרוטב

3

מערבבים היטב שמן אגוזים, חומץ שרי ומלח.

לסלט

4

מערבבים את העלים, הצנונית והסחלבים עם הרוטב.

להגשה

5

מסדרים את הסלט על צלחת הגשה, ומוסיפים את הנקטרינות הצלויות, השקדים ומקלות הגבינה.