מתכון

סלט סלק צלוי וגרגרי חומוס

אוגוסט 2020
סלט סלק צלוי וגרגרי חומוס של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע
סלט סלק צלוי וגרגרי חומוס של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע

תנו לסלק את הזמן שלו בתנור, והוא יפיק מעצמו טעמים מופלאים, שיתחדדו עוד יותר על רקע התפאורה שתבוא בהמשך

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל 180- מעלות.

מכינים את הסלק והרוטב

2

עוטפים כל סלק ברדיד אלומיניום.

3

אופים כשעה עד שעה וחצי עד לריכוך. מצננים, קולפים וחותכים לאצבעות.

4

מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.

מכינים את הסלט ומגישים

5

מערבבים את הסלק עם גרגרי חומוס ובצל ירוק. מוסיפים את הרוטב, מערבבים קלות, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד 24 שעות.

6

לפני ההגשה מערבבים את הסלט עם ארוגולה ומגישים.