מתכון

סלט סשימי טונה

אם כבר אוכלים טונה ומשלמים כל כך הרבה כסף, כדאי ליהנות מאיכויותיה הטריות ולהגישה כסשימי

פברואר 2020
סלט סשימי טונה של איל לביא. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
סלט סשימי טונה של איל לביא. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת או טורפים בקערה בעזרת מטרפה קטנה לתערובת אחידה.

2

מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט פרט לטונה ולקשיו. מערבבים עם הרוטב.

3

מעבירים את הסלט לצלחת הגשה (או לצלחות הגשה אישיות), מסדרים מעל נתחים של טונה ומפזרים קשיו. מגישים מייד, כדי שהרוטב לא יכבוש את הדג.