מתכון

סלט עדשים שחורות ובטטה צלויה עם פילה סלמון מעושן

פברואר 2019
2 דירוגים
סלט עדשים שחורות ובטטה צלויה עם פילה סלמון מעושן של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורין
סלט עדשים שחורות ובטטה צלויה עם פילה סלמון מעושן של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורין

השפית פרידה רז מגישה מתכון דגים עתיר חלבון ופשוט מאוד להכנה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלט

לתיבול

לסלט

לתיבול

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את העדשים עד ריכוך (כחצי שעה).

2

מניחים את קוביות הבטטה על נייר אפייה, מזליפים מעט שמן זית וצולים כ-30 דקות עד ריכוך.

3

מניחים את כל מצרכי הסלט בקערה, מתבלים ומערבבים.