מתכון

סלט פול במכתש ועלי

אפריל 2019
2 דירוגים
סלט פול במכתש ועלי של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה
סלט פול במכתש ועלי של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה

וריאציה על סלט הפפאיה התאילנדי - השקדים הירוקים הטריים נותנים קראנץ' וחמיצות והמלח מחליף את רוטב הדגים

אם אין לכם מכתש ועלי גדול הכינו את המנה ב-2-3 סבבים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

כותשים במכתש שום ופלפל צ'ילי. מוסיפים תרמילי פול וכותשים עוד קצת עד שהטעמים נטמעים אך התרמילים נותרים יציבים ולא נמעכים.

2

מוסיפים שקדים ירוקים וכוסברה ומערבבים בעדינות. מתבלים במיץ לימון, מלח ושמן זית, מערבבים מעט ומגישים במכתש.

3

אם אין לכם מכתש גדול חלקו את הכמויות והכינו ב–2–3 סבבים.