מתכון

סלט פטריות חם עם המון עשבי תיבול וקוסקוס

סלט פטריות חם עם המון עשבי תיבול וקוסקוס. צילום: דניאל לילה
סלט פטריות חם עם המון עשבי תיבול וקוסקוס. צילום: דניאל לילה

הפטריות ומיצי הצלייה שלהן יתבלו את הקוסקוס בטעם נפלא

הפטריות ומיצי הצלייה שלהן יתבלו את הקוסקוס בטעם נפלא.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן.

2

מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים שום.

3

כשהשמן חם והשיניים מתחילות להזהיב מוסיפים פטריות ומקפיצים עם מלח, פלפל ועשבי תיבול (למעט הפטרוזיליה) 4-3 דקות עד שמזהיבות. אם המחבת לא מכילה את כל הכמות, עובדים בשני מחזורים. מוסיפים בלסמי ומצמצמים דקה.

4

מורידים מהכיריים, מוסיפים פטרוזיליה ויוצקים על ערמת הקוסקוס. מגישים מייד.

גיוונים:

  1. מחליפים את הקוסקוס בבורגול.
  2. במקום פטריות יער אפשר להשתמש בחצוצרות יער ואלמוג היער.