מתכון

סלט פטריות חם עם המון עשבי תיבול וקוסקוס

הפטריות ומיצי הצלייה שלהן יתבלו את הקוסקוס בטעם נפלא

31,240 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט פטריות חם עם המון עשבי תיבול וקוסקוס. צילום: דניאל לילה
סלט פטריות חם עם המון עשבי תיבול וקוסקוס. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן.

2

מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים שום.

3

כשהשמן חם והשיניים מתחילות להזהיב מוסיפים פטריות ומקפיצים עם מלח, פלפל ועשבי תיבול (למעט הפטרוזיליה) 4-3 דקות עד שמזהיבות. אם המחבת לא מכילה את כל הכמות, עובדים בשני מחזורים. מוסיפים בלסמי ומצמצמים דקה.

4

מורידים מהכיריים, מוסיפים פטרוזיליה ויוצקים על ערמת הקוסקוס. מגישים מייד.

גיוונים:

  1. מחליפים את הקוסקוס בבורגול.
  2. במקום פטריות יער אפשר להשתמש בחצוצרות יער ואלמוג היער.