מתכון

סלט קישואים ופרמזן

ספטמבר 2019
1 דירוגים
סלט קישואים ופרמזן של סיון שטרנבך. צילום: דניאל לילה
סלט קישואים ופרמזן של סיון שטרנבך. צילום: דניאל לילה

סלט בעל 4 מרכיבים בלבד שמגישים כמנה ראשונה, כתוספת או כטופינג לברוסקטה קלויה

להעצמת הטעם אפשר להוסיף קצת שמן כמהין

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

פורסים קישואים לרצועות דקות בעזרת קולפן ומעבירים לקערה.

2

מערבבים שמן זית, מיץ לימון ומלח יוצקים על הקישואים ומערבבים.

3

עורמים על צלחת הגשה, מפזרים פרמזן ומגישים.