מתכון

סלט קישואים ופרמזן

סלט בעל 4 מרכיבים בלבד שמגישים כמנה ראשונה, כתוספת או כטופינג לברוסקטה קלויה

ספטמבר 2019
סלט קישואים ופרמזן של סיון שטרנבך. צילום: דניאל לילה
סלט קישואים ופרמזן של סיון שטרנבך. צילום: דניאל לילה

להעצמת הטעם אפשר להוסיף קצת שמן כמהין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

פורסים קישואים לרצועות דקות בעזרת קולפן ומעבירים לקערה.

2

מערבבים שמן זית, מיץ לימון ומלח יוצקים על הקישואים ומערבבים.

3

עורמים על צלחת הגשה, מפזרים פרמזן ומגישים.