מתכון

סלט שורשים ועלים ירוקים

דצמבר 2019
3 דירוגים
סלט שורשים ועלים ירוקים של רינת צדוק. צילום: שני בריל
סלט שורשים ועלים ירוקים של רינת צדוק. צילום: שני בריל

את השורשים חותכים דק, קוצצים ומוסיפים גם את העלים. הרוטב ההדרי כובש אותם קלות ונותן להם מרקם מיוחד

עבור הסלט הזה – כמה שיותר שורשים יותר טוב. כדאי להתאמץ ולהצטייד באספרגוס סיני שהוא זן מיוחד של שורש חסה (תמצאו אותו בדוכנים אסייאתיים בשווקים, בשוקי איכרים ובאתר עלה הביתה) – יש לו טעם אגוזי ופריכות שמקפיצים את הסלט. שורש חזרת מגורר מוסיף חריפות אדמתית לא שגרתית.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלט

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים את כל חומרי הסלט בקערה רחבה.

2

מעבדים את כל חומרי הרוטב לאיחוד במעבד מזון או בבלנדר. יוצקים מעל הסלט, מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול.