אחרי הצלייה נפטרים מהחלקים השרופים, בוצעים גס ומגישים עם קרם פרש צונן ועלי רוקט.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
זורקים את השורשים לתוך המדורה או הגריל (אין צורך לעטוף בנייר אלומיניום) ומכסים עם גחלים. צולים כ־20 דקות עד שהשורשים מתרככים (בודקים בנעיצת קיסם או סכין). מוציאים את השורשים בזהירות מבין הגחלים ומצננים עד שהם נוחים למגע.
2
נפטרים מהחלקים החרוכים ובוצעים את השורשים עם הידיים (או עם סכין) לנתחים גסים. מעבירים לקערה רחבה. מתבלים בשמן זית, לימון ומלח, מוסיפים רוקט (או ארוגולה), מערבבים מעט (אחרת העלים "נובלים") ומעבירים לצלחת הגשה. מניחים כף גדולה של קרם פרש (או שמנת חמוצה) ומגישים.