מתכון

סלט שורשים, תפוזים וגבינת עיזים

פברואר 2020
3 דירוגים
סלט שורשים, תפוזים וגבינת עיזים של רות אוליבר | צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
סלט שורשים, תפוזים וגבינת עיזים של רות אוליבר | צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

ירקות השורש הטריים משתלבים היטב עם פלחי התפוזים, הפריכות של האגוזים וגבינת העיזים הנפלאה

אנחנו אוהבים את הסלט קראנצ’י וטרי, אבל אפשר ליהנות ממנו גם למחרת.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת עם מכסה.

2

מערבבים את הירקות, הפירות ועשבי התיבול בקערה.

3

יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים, מפזרים אגוזים וגבינה ומגישים.